Cycling Zandvoort

Cycling Zandvoort komt steeds dichterbij. Daarom zal er op donderdagavond 2 mei een SAM try-out gehouden worden op Circuit Park Zandvoort. Zo krijgen de deelnemers en potentiele deelnemers een voorproefje van wat er gaat komen.

Cycling Zandvoort, in het weekend van 25 en 26 mei 2013, is een aandachttrekkend, aantrekkelijk, sportief en gezellig weekendevenement voor de recreatieve fietser. Voor amateurwielrenners en –mountainbikers, individuele sporters en teams, gezinnen die er met de fiets op uit willen en hun meefietsende vader, moeder of familielid tijdens de 24-uursrace willen aanmoedigen. Maar ook jongeren en ouderen die nu wel eens willen weten hoe dat rijdt, zo’n ATB of e-bike. Het wordt kortom, ’n weekend vol fietsplezier voor iedereen!

Tijdens het evenement draait twee dagen lang letterlijk alles om fietsen. Naast de enerverende 24-uursrace voor amateurwielrenners op de baan en het kennismaken en rijden met mountainbikes op de onverharde mountainbike-parcour, zijn er fietstoertochten over drie verschillende afstanden, kan er met e-bikes (proef)gereden worden, kunnen sportievelingen meedoen aan de spinning marathon en is er volop entertainment voor jong en oud. Twee dagen lang fietsplezier. Op het circuit en in de mooie omgeving met veel natuurschoon. En de opbrengst van dit sportieven evenement gaat naar Stichting SAM.

De SAM try-out op donderdagavond 2 mei tussen 19:00 – 21:00 uur zal in tegenstelling tot de eerste try-out niet voor iedereen gratis zijn. Deelnemers die reeds ingeschreven zijn hebben gratis toegang. Aan overige geïnteresseerden wordt een donatie van € 2,- p.p. gevraagd voor Stichting SAM. Maak kennis met je concurrentie, het parcours, Stichting SAM en proef de sfeer alvast voor Cycling Zandvoort! Laat weten dat je komt via Facebook: www.facebook.com/CyclingZandvoort