Pottenbakken

Het gaat goed met de aanmeldingen voor de SAM 10-tjes dag. Dit is natuurlijk niet voor niets. Naast het verbouwde Dolfinarium en de nieuwe dolfijnenshow is er natuurlijk veel te zien. Zo kunt u tijdens de demonstratie dolfijntherapie zien hoe Stichting SAM te werk gaat tijdens een therapiesessie. Verder vindt u onze vrijwilligers door het hele park en kunt u bij onze stand loten kopen voor de loterij met leuke prijzen. Bij de stand kunt u ook terecht voor informatie en kunt u leuke spullen kopen. Zo vindt u bijvoorbeeld potjes en schaaltjes die door SAM kind Tim Parlevliet zijn gemaakt.

Tim heeft in 2012 therapie bij ons gevolgd en heeft zich positief ontwikkeld op het gebied van communicatie en creativiteit. Tijdens zijn workshops pottenbakken, die worden gegeven door een gespecialiseerde pottenbakster/gebarentolk, kan hij zich creatief uiten waaraan hij veel plezier beleeft. Het resultaat kunt u zien tijdens de SAM 10-tjes dag.

Heeft u nog geen kaartjes besteld, doe dit dan snel want we hebben nog een beperkt aantal. Bestellen klik op de button rechts bovenaan deze pagina.