Voor de vierde jaar achtereen zette het prachtteam van de Dreamrun zich in voor Stichting SAM. Dit keer in een vernieuwd jasje.
Niet 1 team maar 3 teams die deelnamen; het vertrouwende team van Diergaardeblijlopers/RET, Famo Delft en Parkstad Kerkrade. Dit resulteerde in een deelname van totaal 105 sportieve vrijwilligers! Dit jaar liep SAM’s bestuurslid Ine de Reus voor het eerst de estafette loop mee.
Er werd een afstand van 520 km hardlopend en fietsend in estafettevorm overbrugt door Nederland. Van Diergaarde Blijdorp naar Artis Amsterdam, naar Dolfinarium Harderwijk door naar Dierenpark Emma, naar Burgers Zoo in Arnhem om te finishen in GaiaPark te Kerkraden.
Een knallend eindfeest met live band op het terrein van Rolduc te Kerkrade maakte de Dreamrun 2011 compleet. Tijdens het feest namen Richard Griffoen en Ine de Reus namens Stichting SAM de check ter waarde van € 15.550,- in ontvangst. Wat een enorm bedrag!!
Via deze weg bedankt het gehele team van Stichting SAM alle kanjers van de Dreamrun voor hun inzet, doorzettingsvermogen, enthousiasme en betrokkenheid bij Stichting SAM.

Ine de Reus bedankt in het bijzonder de organisatie, alle deelnemers en ondersteuners van de Dreamrun voor deze prachtige onvergetelijke dagen. Een droom van een Dreamrun om nooit te vergeten.

Kijk voor het Dreamrun- ervaringsverhaal van Ine de Reus bij nieuwsberichten: ‘Een pracht van een Dreamrun 2011’.