Annabel had tijdens de zomervakantie een gastoptreden in het restaurant op de camping in Petten. Ik heb dit als trotse vader op You Tube gezet omdat het mijn ervaring is dat het altijd zeer bemoedigend werkt voor ( kersverse) ouders van een kindje met Down als ze zien hoe kinderen met Down zich kunnen ontwikkelen…

18 jaar geleden werd ik vader van een dochter met het syndroom van Down, Annabel… Teleurstelling en onwetendheid maakte zich van mijn meester. Hoe anders is het nu, 18 jaar later Mijn referentiekader was toentertijd zo ontzettend beperkt! Gelukkig kwamen wij in contact met Stichting SAM en is de beeldvorming over Down syndroom enorm gewijzigd…

Afgelopen 18 jaar heb ik heel veel mensen ontmoet die mij vroegen hoe het is om vader te zijn van een kind met een handicap zoals het Syndroom van Down? Ik kan alleen maar zeggen dat ik ongelofelijk trots ben op onze dochter AnnabelWij als ouders hebben namelijk altijd in mogelijkheden gedacht en niet zo zeer aan de beperkingen welke dit met zich mee brengt…

Annabel werkt nu in een keuken in een restaurant van verstandelijke gehandicapten en twee keer per week krijgt ze nog individueel les van een begeleidster.