In eerdere berichtgeving op de SAM site heeft iedereen al kunnen vernemen dat Jan van Alfen  uit Veenendaal geheel in zijn eentje voor 2 goede doelen, Stichting Sam & Stichting Jaimy, van Nederland naar Santiago de Compostella is gefietst. Jan fietste  in 27 dagen (van 26 juli t/m 21 augustus) 2923 km . Een geweldige prestatie met een SUPER eindresultaat: een totaalbedrag van maar liefst € 2.906,-

Op 8 november hebben Ine de Reus, bestuurslid communicatie & PR van Stichting Sam en Hein van Boxel, oprichter van Stichting Jaimy, de cheque gezamenlijk in ontvangst genomen. Jan van Alfen is deze ochtend gezamenlijk met zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen op bezoek geweest bij Stichting Sam in het dolfinarium. Zij hebben deze ochtend met elkaar sessies van de Sam dolfijntherapie bij kunnen wonen. Een ochtend vol warm en fijn samenzijn. Stichting Sam en Jaimy zijn Jan van Alfen en zijn familie dankbaar voor alle inzet en betrokkenheid. Zij dragen Jan en zijn familie een warm hart toe!


Een impressie van de fietstocht van Jan van Alfen, 27 dagen (van 26 juli t/m 21 augustus), een totale afstand van 2923 km, van Nederland naar Santiago de Compostella!