omslag-Mam-hoe-gaat-dat-dan_SITE

Vandaag verschijnt het nieuwe boek van SAM therapeut Tischa Neve  ‘Mam, hoe gaat dat dan?’ Dit boek heeft zij in samenwerking  Ellei Norden-Schreiber en Brigitte Aubertijn gemaakt.

Vandaag is het eindelijk zover. De mooie, blauwe voetbaltas staat al klaar. Gisteravond hebben papa en Jens alle spullen erin gedaan. Voetbalschoenen, trainingspak, scheenbeschermers en een handdoek.

Lieke houdt mama’s hand heel goed vast als ze de nieuwe school binnenlopen. Gisteren heeft ze afscheid genomen op de peuterspeelzaal. De juf had een kroon voor haar gemaakt en Lieke had voor alle kinderen een lekkere traktatie.
En vandaag is ze hier. Op de basisschool. Lieke vindt het best een beetje spannend.
In het leven van jonge kinderen gebeuren nogal wat nieuwe dingen die soms veel impact hebben. Het ene moment gaan ze voor het eerst naar de tandarts, het volgende moment staat de eerste schooldag voor de deur en een halfjaar later is de eerste zwemles aan de beurt.”

In dit boek vol grappige, luchtige verhaaltjes vind je veel van deze bijzondere, maar ook dagelijkse gebeurtenissen terug. Zo krijgt Wessel een zusje, gaan Leila en Jayden naar een bruiloft en is het konijntje van Zoë en Isa overleden.

Een superhandig (voorlees)boek dat je steeds uit de kast pakt als er iets nieuws staat te gebeuren!Met slimme tips van kinderpsycholoog Tischa Neve!

Kijk voor meer informatie of voor bestelling van het boek op de site van uitgeverij Pica.