Sinds eind januari is het secretariaat van Stichting SAM te vinden in het pand van FIQAS Software B.V., op Hornweg 5 in Aalsmeer. Niet zo ver van ons vorige adres in De Kwakel dus, en we zitten er ook bij FIQAS weer comfortabel bij. Ook alle merchandising materialen van SAM zijn in het gebouw van FIQAS opgeslagen. FIQAS stelt de nieuwe kantoorruimte en de opslagruimte gratis ter beschikking aan SAM.

Kantoor 1  Kantoor 2

FIQAS Software B.V. is een bedrijf dat al 25 jaar zakelijke software ontwikkelt en daarbij verschillende software gerelateerde services levert. De klanten van FIQAS zijn bijvoorbeeld internet- en telecomproviders, arbodiensten, internetmarktplaatsen en energieleveranciers. Daarnaast ontwerpt en bouwt FIQAS mooie en doeltreffende websites. Bij FIQAS heeft niet alleen SAM een prettige werkplek, maar ook de FIQAS-medewerkers zelf werken in bijzonder vormgegeven kantoorruimtes.

Kantoor 4

SAM is erg blij met deze sponsoring door FIQAS. We houden de kosten en uitgaven altijd scherp in het oog, en dan is het natuurlijk mooi als we geen geld hoeven uit te geven aan kantoorruimte. FIQAS: hartelijk dank!

Meer weten over FIQAS? Zie: www.fiqas.nl

Kantoor 3