Stichting SAM kan niet bestaan zonder al onze SAM vrienden, donateurs en sponsoren. Onze dank gaat dan ook keer op keer uit naar iedereen die ons wil en kan steunen op wat voor manier dan ook. Achter al het werk zitten vele mensen die op diverse manieren van alles mogelijk maken voor SAM en dan vaak ook nog geheel belangeloos. Tijd om dit eens zichtbaar te maken. Dit doen we door SAM vrienden en vriendinnen in het zonnetje te zetten.

Logo aangepastMathilde.verkleind

Deze keer zetten we onze SAM vriendin Mathilde ter Horst, Grafisch Vormgever en eigenares van Math Made in het zonnetje.

Mathilde is een vormgeefster met een passie voor vrolijkheid, kleur en ongekende creativiteit. Haar enthousiasme geeft ieder die met haar werkt een boost aan energie. Haar betrokkenheid is groots! Samen werken met Mathilde is keer op keer een feest. Zij daagt uit om te vernieuwen en brengt bovenal een bron van vrolijkheid met zich mee.

Mathilde ontwierp voor Stichting SAM onder andere de uitnodiging voor de SAM 10tjes Dag in 2012 en 2013, SAM loten ten behoeve van SAM evenementen en zij ontwierp 2 roll-up banners.

Uitnodiging SAM 10tjes DAG

Uitnodiging SAM 10-tjes DAG 2013

Mathilde, het SAM team wil jou bedanken voor al het moois wat je tot nu toe geheel gesponsord voor ons gecreëerd hebt. En we hopen nog vele mooie creaties samen met jou te maken!

Wil je het werk van Mathilde bekijken kijk dan op haar site: www.math-made.nl of volg Mathilde via twitter @mathmade

 

NB: Heb jij een SAM vriend of vriendin die je graag in het zonnetje wilt zetten, mail dan je verhaal met foto naar: ine@stichtingsam.nl, ov.v.Vriend/Vriendin van SAM in het zonnetje!