Stichting SAM Dolfijntherapie is genomineerd voor de Grote Gift van het 3M Fonds. Via www.3mfonds.nl kunt u stemmen zodat wij kans maken op € 50.000,-. Ga op de site van 3Mfonds naar Grote Gift en vervolgens naar genomineerde. Hier kunt u stemmen op Stichting SAM en tevens de video bekijken. Hoe meer stemmen en hoe vaker de video is bekeken,  hoe groter onze kans. U stemt toch ook? Bedankt namens het gehele team van Stichting SAM.
LET OP: STEMMEN KAN TOT 31 oktober 2011!! 

3mFonds Grote Gift:
Het doel van het 3M Fonds is het stimuleren van initiatieven en ondersteunen van niet-commerciële organisaties die een positieve bijdrage leveren aan de Nederlandse samenleving. De Grote Gift bestaat uit een eenmalige gift van 50.000 euro aan een Goed Doel in Nederland.

In de beoordeling van de jury speelt innovatie een belangrijke rol:
Welk Goed Doel heeft meest innovatieve project ingediend, of heeft op een innovatieve manier stemmen geworven of heeft de meest innovatieve manier van presenteren. Tijdens de 3M Fonds Finale stemmen de 3M-medewerkers en zal de jury beslissen welke organisatie de Grote Gift van 2011 ontvangt.

Genomineerde organisaties worden aangemoedigd om zelf, of via hun achterban, stemmen te werven. Op die manier heeft de Nederlandse bevolking een belangrijke stem in het bepalen welk Goed Doel de Grote Gift gaat ontvangen.
Er kan gestemd worden in de periode tussen 15 mei en 31 oktober. Op 1 november is de top 5 per categorie bekend. De jury selecteert uit deze 15 Goede Doelen, maximaal 5 organisaties voor de 3M Fonds Finale.
Voor meer informatie en stemmen ga naar: http://solutions.3mnederland.nl/wps/portal/3M/nl_NL/Kijk3M/look3M/fonds/grotegift/