Burgemeester van Zanen

Afgelopen vrijdag nam Burgemeester Jan van Zanen afscheid van de gemeente Amstelveen.
In de schouwburg van Amstelveen begon om 16.00 uur het officiële gedeelte waarbij “onze Burgemeester” veel lof kreeg toegezwaaid en als klap op de vuurpijl tot “Ereburger van de stad Amstelveen” werd benoemd. De toespraken van oa. Burgemeester Eberhart van der Laan (Amsterdam) en anderen waren ontroerend, hartverwarmend en komisch.

Burgemeester van Zanen had Stichting SAM gekozen als het goede doel waar de opbrengst van het afscheid naar toe ging. Tijdens een receptie en klein feestje in het Cobra museum stond Stichting SAM ook met een stand. De opbrengst tot nu toe is € 2.335,-, wat geweldig is.

Wij bedanken Burgemeester van Zanen dat hij Stichting SAM heeft gekozen als het goede doel en alle gulle gevers die ons een warm hart toedragen. Wij zullen de burgemeester erg gaan missen in onze gemeente, hij was een echte Burgemeester onder de burgers en was hem iets teveel als het ging om bezoekjes aan mooie initiatieven in de gemeente. Voor mij persoonlijk ook een extra warm gevoel omdat hij mij de ridderorde heeft uitgereikt.

Richard Griffioen