Logos

De afgelopen 3 jaar heeft het secretariaat van Stichting SAM gebruik mogen maken van een gesponsorde ruimte bij het bedrijf Chen Shin Tire (CST) in de Kwakel om haar werkzaamheden uit voeren.

Helaas konden wij niet langer gebruik maken van deze ruimte omdat een deel van het personeel van CST, wat vroeger in Amstelveen werkte, in de Kwakel werd ondergebracht.

Op 23 januari hebben wij dankbaar afscheid genomen van CST en zijn wij verhuisd naar een andere ruimte: FIQAS Software B.V. in Aalsmeer. Hier kunnen we gesponsord gebruik maken van zowel kantoor- als opslagruimte.

CST   Drukkerij

Dankzij de Gebr. Gorter uit Amstelveen, die ons gratis hebben verhuisd, ging de verhuizing snel. Inmiddels is alles weer uitgepakt en voelen wij ons helemaal thuis op onze nieuwe werkplek. Natuurlijk hebben we het personeel van FIQAS verwend met heerlijke dolfijnen cupcakes.

Gorter   Fiquas   Cakejes

De dames van het secretariaat hebben altijd met veel plezier gewerkt bij CST. Daarom willen we CST bedanken voor de jaren dat we gratis gebruik hebben kunnen maken van hun kantoor. Ook Drukkerij Studio Meijerij bedanken we dat we hier onze merchandise materialen hebben kunnen opslaan. Natuurlijk bedanken wij de Gebr. Gorter voor de hulp tijdens de verhuizing en FIQAS Software B.V. voor het beschikbaar stellen van de nieuwe kantoor- en opslagruimte.