Demonstratie

 

Ook dit jaar was de SAM 10-TJES DAG een groot succes, met als resultaat een prachtopbrengst van maarliefst: € 17.000,-!!!

Honderden mensen hebben op 23 juni de SAM 10-tjes dag bezocht. Het mindere weer heeft de bezoekers gelukkig niet weerhouden. Vanaf de start van de dag in de vernieuwde koepel, met de officiële opening van Michiel van Praag en Richard Griffioen, tot aan de onthulling van de Dolphin Parade aan het eind van de dag, overal was de opkomst groot.

Opening     Dolphin Parade

Ook de demonstratie dolfijntherapie werd ook druk bezocht. Bezoekers kregen een prima beeld van wat dolfijntherapie via Stichting SAM inhoud. De enthousiaste lotenverkopers hebben ook de hele dag hun best gedaan zoveel mogelijk loten te verkopen. De hele opbrengst hiervan is naar Stichting SAM gegaan.

Loten verkopen

Op de SAM stand was ook veel drukte. Naast de vele leuke artikelen die hier te koop waren was hier meer te vinden. Squease was aanwezig met de opblaasbare drukvesten voor kinderen met autisme. Jasmijn exposeerde met vijf van haar kunstwerken, Rutger tekende tijdens de middag zijn mooie tekeningen. En het SAM cadeau, een eigen ontwikkeld boek en spel, van Sandra, moeder  van SAM kind Naut.

Kunst

Onze grootste dank gaat uit naar het Dolfinarium die het park heeft opengesteld voor Stichting SAM en haar bezoekers. Daarnaast bedanken we alle enthousiaste vrijwilligers die zich voor, tijdens en na de dag ingezet hebben om deze dag tot een succes te maken. Natuurlijk gaat ook onze dank uit naar alle sponsors die deze dag mogelijk hebben gemaakt door het aanleveren van prijzen, het drukken van de loten, het beschikbaar stellen van de verkoopitems en de aankleding van de stand. En natuurlijk iedereen die we vergeten zijn.

En daarmee is de tweede SAM 10-tjes dag een groot succes te noemen.