Downkern Amsterdam

Sport- en spelmiddag met Downkern Amsterdam

Deze keer in de tip van Stichting SAM de Sport- en spelmiddag met Downkern Amsterdam.

Op zaterdag 23 maart organiseert Downkern Amsterdam samen met Only Friends een feestelijke en gezellige Sport- en spelmiddag voor alle kleine en grote kinderen met Downsyndroom en hun familie. Deze dag zal plaatsvinden bij het Ronald McDonald Centre in Amsterdam-Noord.

Het programma van de Sport- en spelmiddag is inmiddels bekend.

  • Vanaf 13.30 uur ben je welkom om te voetballen en honkballen, penalty en basket schieten, streetdancen en atletieken en nog veel meer. Neem voor het pimpen van je sportshirt je eigen T-shirt mee!
  • Kleinere kinderen kunnen blikgooien en sjoelen en de allerkleinsten en hun ouders kunnen vanaf 15.00 uur naar een workshop babygebaren.
  • Om 16.30 uur wordt de dag feestelijk afgesloten en om 17.00 uur vindt de opening van de receptie van 25 jaar Stichting Downsyndroom plaats.

Lees hier meer over de feestelijke sport- en speldag. Om deze spelmiddag mogelijk te maken vragen we een bijdrage van € 5,00 per gezin. Deelname is gratis voor vrienden van de Downkern Amsterdam. Meld je nu aan via info@downsyndroomamsterdam.nl onder vermelding van het aantal volwassenen en kinderen (en hun leeftijden) dat mee komt sporten en spelen.

En Downkern Amsterdam doet nog meer:

Informatie-avond over gedrag

Op donderdagavond 4 april organiseert de Downkern Amsterdam een informatie-avond over gedrag in
samenwerking met Erwin Wieringa. Hij is een landelijke bekendheid op het gebied van belangenbehartiging voor mensen met een beperking en een deskundige op het gebied van gedragsproblematiek. De avond is bedoeld voor ouders en familieleden van kinderen met Downsyndroom, opvoeders en begeleiders. De bijeenkomst duurt van 20.00 tot 22.00 u, inloop vanaf 19.45 u. De entreekosten zijn € 7,50 per persoon en € 5,00 voor vrienden van de Downkern Amsterdam. De locatie wordt binnenkort bekend gemaakt. Lees hier meer over de bijeenkomst. Meld je aan voor deze informatie-avond via info@downsyndroomamsterdam.nl.

Dit alles is natuurlijk niet te organiseren zonder vrijwilligers. Wil je ook vrijwilliger worden of wil je hierover informatie stuur dan een mail naar info@downsyndroomamsterdam.nl.