De tijd gaat snel, 2013 is inmiddels voorbij en de start van hét ijskoude avontuur van 2014 komt steeds dichterbij. Hoog tijd om iedereen op de hoogte te houden van alle voorbereidingen.

Vertrek

Op  zaterdag 25 januari vertrekken de teams vanaf de Italiëlaan 4 in Hazerswoude-Dorp (www.plantarium.nl). Iedereen die wil komen is vanaf 10.00 uur welkom, het vertrek van de eerste auto start om 12.00 uur. Team dB, die rijdt voor o.a. Stichting SAM, start als 4e.

Tussen 10.00 uur en het vertrek van de eerste auto zal er voldoende tijd zijn om de bepakte en beplakte auto’s van de verschillende teams te bekijken en de teamleden gedag te zeggen en een spreekwoordelijk hart onder de riem te steken.

Navigate North 1

Onderweg

Tijdens de reis hoopt Team dB regelmatig berichten en beelden te posten op de teamsite (www.teamdb.nl). Je kunt je hier ook aanmelden als volger via de button rechts onderaan de pagina, dan krijg je automatisch bericht als er nieuwe berichten zijn geplaatst.  Maar natuurlijk is Team dB ook te volgen via Facebook en Twitter.

De auto is uitgerust met een ingebouwd track&trace systeem. Daarmee is de auto op internet te volgen en kunnen jullie de vorderingen volgen. Dit kan via de website van de organisatie, www.navigatenorth.nl.

Navigate North 2

Aankomst

Op zaterdag 1 februari hopen we dat alle teams weer gezond en schadevrij op de vertreklocatie arriveren. De verwachte aankomsttijd is afhankelijk van de weersomstandigheden onderweg. Wil je Team dB verwelkomen, dan  kun je de berichten tijdens die dag in de gaten houden, zodat je op tijd aanwezig bent op de verwachte aankomsttijd.

Navigate North 3

Wij wensen Team dB, en de andere teams die meedoen aan Navigate North, nog veel succes bij de voorbereidingen.